fredag 20 januari 2017

Välkomna till vårterminen 2017

Under jullovet erbjöds de barn som var här olika aktiviteter så som pyssel, lekar i idrottshallen, SPA, charader, kahoot, Bee-boot och Just dance. Vi hade mysiga jullovsdagar tillsammans på fritids, tyvärr var det stor del anmälda barn som ej dök upp på fritids. En del dagar hade vi upptill 70 procent bortfall vilket är synd då vi fick kasta stora mängder mat och personal som ansökt om semester ej blivit beviljat detta.Så snälla föräldrar inför nästa lov glöm ej att anmäla om ert barn kommer eller ej och meddela i så god tid som möjligt om det sker någon förändring.

Nu när vårterminen är igång har vi åter startat med vårt tema "Våra olika länder". Vi tänker avsluta detta tema med ett DROP-IN för er föräldrar den 14 februari. Det hade varit kul om ni hade velat bidra med en kaka eller bakverk som är typiskt för något land. Då vår tanke är att vi alla ska hjälpas åt att skapa en kakbuffé att bjuda på. 
Vi kommer skicka ut lappar om detta så vi vet hur många som kan tänka sig att hjälpa till med en kaka.Så vi får en härlig kakbuffé från våra olika länder. 



































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.